Az EDIMART Tolmács- és Fordítóiroda Kft. elhatározta, hogy tevékenységét a jövőben az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány előírásaival összhangban kívánja folytatni, annak megfelelő minőségirányítási rendszert működtet.

Célunk, hogy a piaci szereplők és az ügyfelek számára igazoljuk, bizonyítsuk, hogy elkötelezettek vagyunk folyamataink megfelelősége, szolgáltatásunk minősége és színvonala iránt, amit a minőségirányítási rendszerrel szabályozottá és folyamatosan fejleszthetővé kívánunk tenni.

Tevékenységünket olyan minőségi célkitűzésekkel végezzük, amelyek egyedi jellemzőket biztosítanak cégünknek:

Célunk a magas minőségi elvárásokat támasztó meglévő és új ügyfeleink prémium minőségű kiszolgálása.

Irodánk rugalmasan reagál a megrendelői igényekre, a nagy létszámú és gondosan kiválasztott beszállítói kör (fordítók, tolmácsok) munkájának összehangolásával az elvárásokat maximálisan teljesíti. Munkatársaink kiválasztásánál fontos szempont a minőség iránti elkötelezettség, a jó szervező- és problémamegoldó készség, az önálló munkavégzés, a szakma iránt érzett elhivatottság és a nyelvtudás.

Alvállalkozóink kiválasztásánál kiemelten fontos szempont a kiváló nyelvtudáson túl a szakfordítói illetve tolmács tapasztalat, az állandó önfejlesztésre való törekvés, a nyelvtechnológiai eszközök alkalmazása, a szakma iránt érzett elhivatottság.

A jövőben lehetőséget kapunk olyan hazai és nemzetközi pályázatokon is részt venni, amelyek feltételül kötik ki az MSZ EN ISO 9001:2009 tanúsítványt. A piaci részesedésünk mellett így a munkatapasztalatunkat is növeljük, melyet folyamatosan tudunk kamatoztatni minőségi szolgáltatásunk során.

A fenti célok megvalósításához szükséges stabil és megbízható minőség érdekében kívánjuk működtetni az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerünket, megcélozva annak teljes körű, a cégnek minden működési elemére kiterjedő folyamatos fejlesztését.

Olyan vállalati kultúrát kívánunk meghonosítani, amely biztos hátteret jelent üzleti céljaink megvalósításához és hozzájárul a szűkebb és tágabb környezetünk fejlődéséhez.

Contacts

E-mail: vri@edimart.com
Mobile: +36 20 346 7707
Tel.: +36 1 209 26 88
Skype: edimart.interpreting
Address: Alkotás Center, 1123 Budapest, Alkotás u. 39/C